Безопасни при допир

Девизът на Nobo е "Безопасността на първо място". Ние гарантираме, че всички наши конвектори са изпитани и сертифицирани от "NEMKO" в съответствие с международните стандарти. Сертифицирането на всички продукти Nobo е от жизненоважно значение за гарантиране на безопасността.

Автоматична термозащита

Що се отнася до нагревателните елементи, всички конвектори Nobo имат функция автоматично изключване. Нагревателят изключва, ако въздушните отвори се запушат или покрият, или ако по някаква друга причина, температурата вътре в нагревателя стане много висока. Освен това, ключово значение за безопасността имат и пожарозащитените материали, от които са изградени термостатите и панелите на конвекторите Nobo.

Ниска температура на повърхността

Конвекторите Nobo са с ниско-температурни нагреватели и са напълно безопасни за деца. Максималната температура на повърхността е около 60 градуса по Целзий. Естествения поток на въздуха (конвекция) предотвратява развитието на високите температури върху външната повърхност на конвектора. Конвекторите Nobo осигуряват комфорт и сигурност за Вас и Вашите деца.

Заоблени ръбове

Всички конвектори Nobo имат заоблени ъгли за предотвратяване на инциденти с деца и по-приятен външен вид.

Сортирай по цена:

0 лв.
-
0 лв.
Показване:
Подреждане по:
Няма добавени продукти в тази категория.
Електроотопление NOBØ НОРВЕГИЯ | NOBØ NORWAY © 1918 - 2013