Начини на плащане

Клиентът сам може да избере най-удобният за него начин да заплати поръчаната от сайта nobo.bg стока.

В брой

Плащането в брой се осъществява в някои от нашите офиси в София. На място се получава и поръчаната стока.

Пос терминал

Приемаме плащания на място с най-популярните марки карти: Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard, Maestro, Maestro/Борика.

Наложен платеж

Когато изберете опцията за наложен платеж ще заплатите поръчаната стока на куриерът, който я достави.

По банков път

Можете да преведете сумата дължима за поръчката директно по нашата банкова сметка. Стоката ще бъде изпратена след получаване на превода.

На изплащане

Продукти със стойност над 150лв могат да бъдат закупени на изплащане. Максималният срок за погасяване на кредита е 36 месеца. Финансовите институции, с които фирмата работи са: UniCredit Consumer Financing, BNP Paribas Personal Finance и TBI Bank. Вариантите за кандидатстване за кредит са онлайн, при посещение в офис на фирмата или по телефона.

Когато кандидатстването е онлайн клиентът бързо и удобно изпраща своето запитване за кредит от дома си. Можете лесно да изчислите колко ще е месечната ви вноска чрез кредитния калкулатор на страницата на всеки продукт. Необходимо е да натиснете бутона Купи на изплащане и да следвате стъпките.

Можете да посетите и наш офис, където на място да попълните документите за кандидатстване за покупка на изплащане. Консултантите ни ще се погрижат всичко да бъде бързо и лесно за вас.

Ако нямате възможност да ни посетите можете да дадете своята заявка за кандидатстване за закупуване на стока на изплащане и по телефона без да е нужно да попълвате формуляри. Нашите служители ще въведат данните ви в системата на кредитната институция и ще ви уведомят веднага при получаване на отговор.

Електроотопление NOBØ НОРВЕГИЯ | NOBØ NORWAY © 1918 - 2013